# EN #

Welcome to the online shop of Teidees Audiovisuals, a producer result of the proffesional experience and creativity of to women (Marta Alonso and Sílvia Cortés), engaged with the developping of their own ideas and offer quality products.

We open our shop (given the spectators’ demand) with the DVD of Other voices, a documentary about autism that is turning the world around. 

For more information:
www.teidees.com


# CAT #

Benvinguts a la botiga on-line de Teidees Audiovisuals, una productora que neix de l’experiència professional i la creativitat de dues dones (Marta Alonso i Sílvia Cortés) compromeses en desenvolupar idees pròpies i oferir productes de qualitat.

Inaugurem la nostra botiga (per demanda dels espectadors) amb el DVD d’Unes altres veus VEUS, un documental sobre l’autisme que està donant la volta al món.

Més informació:
www.teidees.com# ES #

Bienvenidos a la tienda on-line de Teidees Audiovisuals, una productora que nace de la experiencia y la creatividad de dos mujeres (Marta Alonso i Sílvia Cortés) comprometidas en desarrollar ideas propias y ofrecer productos de cualidad.

Inauguramos nuestra tienda (por demanda de los espectadores) con el DVD de Otras Voces, un documental sobre el autismo que está dando la vuelta al mundo.

Más información:
www.teidees.com